Астролошка прогноза за 19-ти ноември

loading...

 

Астрологот Ивелина Рускова-Планетите носат конфликтна и интензивна енергија. Внимавајте…

Избегнувајте конфликти и насилни емоции.  Ова е ден на   интензивна енергија што ќе можеме да ја сретнеме насекаде околу нас. Затоа, мојот совет е да не  се впуштаме во нови, непредвидливи акции, да внимаваме  со кого комуницираме и за што зборуваме. Без избрзани одлуки, прво  размислите.

Очекувајте луѓето денеска да  бидат малку поагресивни, повеќе отколку што е потребно. Не влегувајте во  кавги со нив. Не се расправајте. Бесмислено е!
Можеби и вие да бидете преоптоварени со интензивни емоции кои тешко  ќе може да ги контролирате. Не плашете се, нема да биде трајно, сè ќе помине.

ПОЗИТИВНО

Имајте на ум – ова е ден на физичка вежба и информации. Погодно е  за истражување, размислување, откритија. Добро е за патувања, приватни и  службени.

ЗДРАВЈЕ

Не еповолно  е за лекување на болести на крвта, црниот дроб.Не вршете операција на црниот дроб и жолчката . Не вадете заби. Но, ова не важи за ургентни случаи.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Translate »