Во домот на Дајана Китон, како во шпанска бајка!

loading...

Луѓето најдобро ќе ги запознаете ако влезете во нивниот дом. Ова е особено точно кога се работи за холивудската ѕвезда Дајана Китон. Нејзината куќа е направена во  шпански колонијален стил и се протега на површина  од 8 000 квадратни метри. Рустикална и отпорна на земјотреси, сосем се разликува од сите други палати во Лос Анџелес,исто како што и нејзината сопственичка се разликува од останатите холивудски ѕвезди . 71 годишната Китон, живее со своите две деца, 22 годишната ќерка Декстер и 16 годишниот син Дјук, а тука е и Ема-златниот ретривер. Вели дека најомилен дел од домот и е кујната,а од сликите  ќе видите и зошто.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Translate »