Американците можат само да го мразат рускиот “Su-57”: Ловецот на Путин има специјален радар кој невидливите авиони на САД ги прави лесна мета, но тоа не е сè

Микробрановиот фотонски радар, со кој е опремен рускиот ловец од петтата генерација “Su-57”, целосно ја обесмислува американската стелт-технологија. Специјализираниот кинески

Read more
Translate »