Богојески: Каде се чуло и видело обвинети да преговараат и договараат за иднината и судбината на обвинителите?

Мафијата си има држава, а не државата мафија, вели активистот Петар Богојески по најновите случувања и преговори за новиот закон

Read more

Влада: ТВ Алфа објави медиумска содржина во спротивност на Кодексот на новинарите и директно насочена против градењето добрососедски односи со Србија

Владата на Република Северна Македонија ја оценува како сериозно наштетување на професионалните медиумски стандарди и како нарушување на угледот на

Read more

Фетаи: Премиерот Заев ќе биде повикан да сведочи во „Монструм“

Премиерот Зоран Заев ќе биде повикан да сведочи за случајот „Монструм“,најави обвинителката Фатиме Фетаи на денешното судско рочиште. Ваквата најава

Read more
Translate »