Инспирирани од природата, Васил Филипов со Flower City изработуваат “зелени sидови” кои красат многу ентериери.

Да се донесе природата во затворен простор и со тоа дополнително да внесете живост, радост и позитивна енергија е навистина

Read more

Студенти од Градежниот факултет во Скопје се запознаа со градежните активности поврзани со Лимак Diamond.

Над 30 студенти од отсек конструкција и геотехника од Градежниот факултет во Скопје, имаа можност да се запознаат со градежните

Read more

Фото: Како ќе изгледа новиот комплекс Скопје Дајмонд

Светски реномираната компанија со седиште во Турција “Лимак Холдинг”, реализира интензивни градежни активности на просторот околу Старата железничка станица во

Read more
Translate »