Не дозволувајте акните и флеките на лицето да влијаат на вашиот живот!

loading...

Научниците измислија неинванзивен апарат кој може да се употребува на кожата и тоа за повеќе намени. Станува збор за “JetPeel”, неверојатна технологија со видливи резултати.

Aкните и флеките на лицето преставуваат проблем кој создава непријатности, влијаат на надворешниот изглед на личноста и ја разнишуваат самодовербата. Тие што имаат вакви проблеми со кожата досега можеби минале низ многу третмани, но без видливи резултати.

Експертите од областа на дерматологијата велат дека треба да му се даде шанса на овој апарат кој работи со ракетна технологија на насочен млаз, и кој е патентиран. Станува збор за микрокапки кои во вид на спреј се вбризгуваат под кожата. Капките се нанесуваат со неверојатна брзина од 720 километри на час и навлегуваат длабоко под кожата 4-5 милиметри. Третманите се нежни и безболни, а во исто време и интензивни. Со однапред подготвени протоколи, се работи со посебни ампули изработени во стерилни лаборатории во Израел и во Лондон.

Со апаратот се постигнува : Трајно отстранување на акни и флеки, лимфна дренажа, затворање на порите, длабински хемиски пилинг и тонус на лицето. Лицето добива помлад изглед ,без несакани ефекти. Овој апарат кој е одобрен од универзитетот во Лајпциг прво стигна во Србија, а извесно време и во Скопје во салонот “Alessandro” на ул. Орце Николов бр. 186 во близина на салонот за автомобили Ми-Да. Вработените се сертифицирани и обучени за работа со “JetPeel”.

Повеќе за апаратот на: https://www.facebook.com/alessandromakedonija/

Тел. за контакт: 071 291 291

 

 

Translate »