Еко идеја: Национален парк на туристите по пошта им го враќа ѓубрето кое го оставиле зад себе

Посетителите на националните паркови во Тајланд наскоро би можеле да започнат да добиваат пакети во кои управата им го испраќа

Read more
Translate »