Ида Протугер за животот во Виена: Менаџери на видни позиции лежат на пешкири, без потреба од луксузирање

  Ида Протугер-Вељковиќ е психолог по образование, а новинар по професија. Сопруга и мајка на три деца. Ида е позната

Read more

Даниел Шегмановиќ:Кој пробал “Еуцерин” никогаш не се откажал од таа козметика

Даниел Шегмановиќ е менаџер за продажба на “Еуцерин” во Македонија. Еуцерин веќе со децении важи за бренд кој нуди висококвалитетна

Read more

Една слика нацртана од двајца автори -Еми и Стојче Тоциновски сликаат прекрасни уметнички дела

Емилија и Стојче Тоциновски се наши реномирани академски сликари, сопружници, кои покрај тоа што заедно ги совладуваат сите животни предизвици,

Read more

Селина Тонкин, Австралијанка од Македонија-Животен тренер кој ве учи како да го победите стресот и стекнете самодоверба

  Во Македонија ме знаат како Василка, раскажува Селина Тонкин,  која со децени живее и работи во Австралија. Татко ми

Read more
Translate »