Ќерката и признала на полицијата зошто го нарачала убиството на нејзиното семејство

Најстарата ќерка на семејството Поцеста, Блерта Поцеста која е главна осомничена за тројното убиство какво што Македонија не памети, а

Read more

Oд каде доаѓаат фалсификуваните чевли и облека во Македонија?

Фалсификуваната стока што стигнува во Македонија е од Кина и Турција, а најмногу подложни на фалсификување се бонбоните, пенкалата, текстилот,

Read more
Translate »