Huawei ги претстави HUAWEI P20 и HUAWEI P20 Pro – чекор напред во комбинирање на технологијата и уметноста, за напредна мобилна фотографија

Париз – 27 март 2018 година – Huawei Consumer Business Group, денес во париската изложбена сала “Grand Palais”, ги претстави

Read more

Неверојано! Апликација која може да открие салмонела и други бактерии во храната

Неверојатно! Брзото и непосредно детектирање на опасни бактерии во храната од типот на ешерихија коли и салмонела кои предизвикуваат труење

Read more

Можат ли традиционалните медиуми да се заштитат од пропаѓање во ерата на интернет и социјални медиуми- Стојче Тасков

Интернетот овозможи промена на начинот на достава на информациите. Побрзо и поефикасно, дигиталните медиуми имаа шанса да пренесат новости и

Read more
Translate »