Тошо Малерот од Австралија: Ми недостасуваат ВМРО и СДСМ

 Васко Тодоров од една голема географска дистанца, зборува за Македонија, неговата незаборавна дестинација за порталот ,,Точка..ви пренесуваме дел од интервјуто

Read more

AVON започнува потрага по новата урбана, оригинална и несекојдневна девојка. Дали си тоа токму ти?

Маскарата Big&Extreme Volume и парфемот Far Away Rebel: Новитети од AVON создадени за смелите и несекојдневни девојки!   Во пресрет

Read more
Translate »