Со една лименка или пластично шише до влезница на концерт на Констракта, Дина Јашари и бендот „Хајка“!

Со една лименка или пластично шише како влезница, благодарение на Пакомак, во петок 16 септември, можете да влезете на концерт

Read more

Пакомак ги прогласи победниците на конкурсот „Trash for Art“ за оваа година

Пакомак го затвори овогодинешното издание на конкурсот „Trash for Art“ со прогласување на победниците во секоја од четиритите компетитивни категории.

Read more

Остануваат уште неколку дена до пријавувањето на уметничките дела од отпад за наградниот конкурс „Trash for Art“ на Пакомак

„Креативност е кога ќе направиш нешто чудесно од работите кои другите ги сметаат за ѓубре“, вели една изрека која служи

Read more
Translate »