Производите кои содржат хијалуронска киселина и витамин Ц помагаат во осветлување на кожата, намалување на брчките и изедначување на тенот!

Фини линии, брчки, акни на зрела кожа, старечки пеги и подочници се некои од најчестите појави кои бараат посебен третман

Read more

Истражување: Изложеноста на зелени површини ја зголемува креативноста за 50%

Честото одење во природа не релаксира, го зголемува нашиот имунолошки систем и креативност. Ни открива нешто ново, предизвикува чуда и

Read more

(Видео) „Болни сцени за да се гледа до крај“ -Македонски модели во котроверзна реклама за ПЕТА на Модната недела во Њујорк

Дваесет македонски модели од агенцијата „Моделс ИН“ снимија реклама за Модната недела во Њујорк во соработка со ПЕТА, светската организација

Read more

Вертикалните градини го подобруваат квалитетот на воздухот, внесуваат пријатна атмосфера и воодушевување во просторот.

Престојот во природа не релаксира, го подобрува нашиот имунолошки систем и креативност. Го буди позитивното во нас, ја поттикнува креативноста.

Read more
Translate »